Hej på er!
Tänkte att jag skulle summera året i fyra delar så i det här inlägget är det lite kort vad jag gjorde mellan januari-mars.

Januari

 

Desktop1
Jag var på en föreläsning med Lassi Karonen och tycker att han var inspirerande, målmedveten och ödmjuk! Han pratade om att fundera noga när man sätter mål och vara beredd på att offra vissa saker på vägen mot målet och sen pratade han mycket om att göra en plan på hur man ska nå målet. Något han också pratade om var vikten av att göra en utvärdering.

Desktop

Tyra började på Hoppis & Skuttis på Friskis & Svettis

januari 5

I början av året körde jag en 3 dagars juicedetox och drack alltså bara färskpressad egengjord juice inget annat. Jag var konstant hungrig! Det var nog bra att rensa tarmen lite i alla fall :)Balans
I Januari gjorde jag min Auratransformation hos den här gulliga tjejen.
Det är verkligen den bästa investeringen i mig själv som jag har gjort, det har lett till att jag följer mitt hjärta på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare. När jag går emot mig själv så känns det verkligen tydligt och hela min kropp reagerar. Jag har blivit mer medveten om mig själv, jag gör val som känns rätt för mig och bryr mig mindre om vad omgivningen tycker. Att göra en auratransformation är en process och det har verkligen också varit jobbigt under året, att våga följa sitt hjärta är inte alltid enkelt men när man gör det så känns det verkligen befriande.

januari 4

Jag fick ett fint litet vitt paket och ett vitt kort i brevlådan, det var min gulliga mamma som var avsändare. I paketet låg ett fint halsband, det står: Livets Hemlighet: allt kommer att bli bra. Mamma är så omtänksam! Som sagt vågar man lita på sig själv och följa sitt hjärta så kan det ju inte egentligen bli fel, även om det ibland känns jobbigt. <3

Februari

februari

Gick jag på Nikon School, en liten utbildning i min nya kamera.
jagochtyra

Vi var ute, tog promenader, åkte pulka och långfärdsskridskor
feb

feb 1

Jag var konferencier på Bröllopsmässan på Haganäs, väldigt roligt och jag har blivit tillfrågad även i år men det är dagen efter min hälsodag så jag tror att jag måste tacka nej.

Mars

mars

Min lilla gullrumpa fyllde 2 år den 27:e Mars och vi hade tre kalas för henne så hon blev verkligen uppvaktad.

föreläsningmars

Jag var på föreläsning med Claes Björling som berättade om sin karriär inom triathlon.
De här är han själv mest stolt över:

1. Mitt Svenska Rekord på Ironman distansen på 8.15 min

2. Att jag 2009 kom tillbaka till tävlingsbanan efter flera års svår utbrändhet och inte bara vann SM på Ironman utan satte även ett nytt banrekord.

3. 2:a plats på Ironman Nya Zeeland 2004 och Ironman UK 2006, satte ett nytt banrekord på den avslutande maran på båda loppen som står sig än idag, 2.42 resp 2.44 tim. (detta efter 3860 m simning och 18 mil cykel alltså)

4. Vann min åldersklass, juniorklassen, på den mytomspunna Ironman tävlingen på Hawaii 2002, tillika inofficiellt VM på distansen, och blev tack vare det nominerad till årets nykomling på Svenska Idrottsgalan, stort för både mig och Svensk Triathlon.

5. 5 st SM Guld i Duathlon ( löpning, cykel, löpning )

påskmalinotyra

Här är en bild från i påskas på mig och min lilla söta påskkärring

malinsign[1]