Hej söndag! Jaha bebis, vart är du? Idag den 28:e Januari har vi BF men det verkar då inte komma någon bebbe idag..
Hon verkar ha det alldeles för bra i magen för att vilja komma. Typiskt! Jag däremot är såå redo.

Beräknad idag!

Vet ju att hon kommer när hon är redo och att beräknat datum är ju såklart ingen garanti för att hon skulle komma. Räknas ju som väldigt normalt med 2 veckor plus eller minus, men ändå.

Tror alla som har varit gravida känner igen sig. Man blir ju bra otålig ju närmare BF datumet man kommer och de flesta gravida jag pratat med är precis som mig. Man vill bara att förlossningen ska dra igång så man får träffa mini.

Idag har Tyra åkt längskidor och jag har gått bredvid med mycket sammandragningar ;-) Annars inga som helst tecken på att de skulle vara någon förlossning på gång.

Nu är vi på Leos Lekland, Tyra har en kompis med sig och jag passar på att blogga lite.

Imorgon halv tio ska vi i alla fall in till Falun. Har en tid bokad sedan länge då jag ska få en undersökning och se hur bebis mår. Jag tyckte min första förlossning med Tyra var väldigt lång och otroligt jobbig så undersökningen i morgon är en del av förlossningsplanen.

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva åka dit utan var inställd på att föda tidigare, men det blir ju sällan som man tror. Känns i alla fall skönt att ha den här tiden bokad nu när bebis inte har kommit.

Kram Malin