Hej på er!

Jag har skrivit om det förut på bloggen och jag undrar verkligen varför jag har fått sämre hy (jag jämför inte med någon annan än med mig själv) jag har fått både små finnar och även lite större finnar i omgångar och jag har väl aldrig direkt tidigare haft några direkta problem med dålig hy. Jag har använt en ekologisk hudvårdseerie sen i somras och innan jag använde den så använde jag arganolja.

Men nu använder jag mig enbart av Kung Markattas ekologiska kokosolja, den som man använder till matlagning och jag tycker att jag har blivit lite bättre men jag vet inte om det beror på det eller om det kommer inifrån. Något som jag äter eller stress kanske? Jag använder alltså kokosoljan både på morgonen och på kvällen istället för ansiktskräm och jag är i alla fall inte lika torr.
torsdag2
Det syns väl kanske inte direkt på bilden, här har jag ju smink på mig. Något som däremot börjar synas är rynkorna haha.. och det beror nog på många faktorer, bland annat att man är egen företagare med allt vad det innebär och sen som småbarnsförälder, dessutom ensamstående senaste två åren och att få livspusslet att gå runt skapar nog lite extra rynkor hihi.. Att bli äldre är bara härligt tycker jag och rynkorna är ju inte direkt jätte djupa men jag blev ändå lite nyfiken på den här rollern på bilden nedan.

roller

Dermaroller är en effektiv behandling mot rynkor, ärr, slapp hy och celluliter. En behandling med en dermaroller föryngrar huden genom att de vassa nålarna tränger ner och irriterar hudens celler. Den kontrollerade skada som uppstår gör att kroppen snabbt vill reparera skadan och producerar därför nytt kollagen och elastin.

Jag är väldigt nyfiken på om det är någon av er som har testat?

 

Detta blogginlägg är i samarbete med Ansiktsmaskbutiken

 

missdalarnasign