Hej på er!

Här kommer lite mer information om hälsodagen som jag ska arrangera. Lördagen den 1:a Februari 2014 är datumet och platsen är Galaxen, Borlänge klockan 14-18.

Det blir flera olika föreläsare under dagen inom hälsa, kost, träning och den mentala biten. En av föreläsarna är Erik Nahlén, som kommer prata om informationsstressen..

Vi har det så bra, men ändå mår Sveriges befolkning allt sämre. En del av förklaringen tros vara stressen som ökar med informationsflödet och alla sociala medier. Vad är det sista man gör innan man somnar och första man gör när man vaknar? Förut var det att borsta tänderna, nu kollar man Facebook, Instagram och Twitter.

Erik Nahlén har jobbat med internet och sociala medier i 10 år. Han ligger bakom och har varit verksamhetschef för produktionsbolaget Ungdomar AB och han har även skrivit boken ”Kan man göra slut på Facebook?”. Baserat ny forskning visar han på vad som händer med hjärnan och vårt beteende, ger vardagliga exempel, och ger till sist verktyg för att kunna hantera informationsstressen.

erik nahlen

malinsign[1]