Tjingeling lill-lördag!

Halv två på natten mellan lördag och söndag kom syrran och Tilja hit och hämtade upp Tyra. Sen skulle de vidare och hämta mammsi o pappsi och åka mot Arlanda. Tyra har varit med mig till Cypern två gånger och sen var vi till Spanien innan jag & Tyras pappa separerade (och även till Norge en gång med dit bilade vi).

Nu är Tyra på äventyr i Grekland utan sina föräldrar för första gången och hon var såå peppad innan de for iväg! Vi fixade nytt pass för inte så länge sedan, väskan skulle packas noga med nya solhatten, adidas skorna och Tyra ville testa sina nya bikinis flera gånger innan vi vek ner de i resväskan :-)

Jag fick många kramar och pussar innan Tyris hoppade in i bilen och vinkade. Flera gånger sa hon en kram till för du fyller ju år idag mamma. Hihi det hade hon koll på mitt i natten sötisen.

Sen kröp jag ner och la mig och på morgonen väcktes jag av att M sjöng och kom med kaffe och paket <3 Vi låg länge i sängen och myste innan vi gick upp. Jag provade nya underkläderna som jag fick och de passade såå bra :)

På eftremiddagen åkte jag till Mora för att ha ett möte där. De roligaste med mitt jobb är mötena, det är såå kul att träffa olika typer av människor och jag lär mig så mycket om mig själv & om andra. Så att jag skulle iväg och ”jobba” på födelsedagen gjorde såklart ingenting.

När jag kom hem fixade M oxfilé, sås och klyftpotatis. Vi drack gott vin och såg sista avsnittet av serien som vi har kollat på (Bloodline). Jag älskar att M gillar att laga mat och det är oftast han som gör maten. Vi är väldigt olika i köket, han är mer noga med att följa recept och mäta. Jag höftar oftast och tar lite på känn haha..

Nu har man alltså blivit ett år äldre, är 33 år numera. Känns bra!

Kram Malin