I hallen med min systerdotter Tilja hos mamma & pappa idag

Hej söndag! Och hej alla härliga pappor på er dag! Tänk att snart ska min underbara sambo också bli pappa, såå spännande :-)

Nu har vi precis kommit innanför dörren. Vi har varit och firat min härliga pappa, ätit smörgåstårta & myst med familjen en stund. Förutom kärlek fick pappsen en liten blomma, ett paket med olika lotter och massa saltlakrits som han älskar.


På bilden till vänster är det jag, min syster Micaela, jag håller i lillebror Victor & brorsan Dennis står framför syrran. Sen är det pappsi som byter blöja på mig högst upp till höger och så jag med mamma & pappa på bilden nedanför.

Farsdag

Jag har alltid varit pappas tjej! Hängt med honom på både jobb och på träning & match. Pappa har spelat fotboll i Allsvenskan i 10 år, han har även varit fotbollstränare för flera olika lag och jag har hängt med både på träningsläger utomlands och i Sverige många många gånger. Jag har stått bredvid fotbollsplanen och hejat i ur och skur.

Jag har hängt med honom på massa olika jobbuppdrag genom åren. Har även jobbat åt honom, både när han ägde en matbutik och på kontor flera år senare. Han har under en kort period även jobbat åt mig hehe.. när vi ägde ett café så hoppade han in och jobbade när jag fick Tyra. Han fick dock inte så mycket betalt ;-)

Här hjälper mamma, syrran och pappa mig att marknadsföra ett event som jag skulle arrangera med Laila Bagge <3

Har alltid gillat att hänga med min pappa! Han är verkligen rolig, lättsam, påhittig, pratig, väldigt pratig ;-) och så galet snäll. Tror inte det finns någon snällare faktiskt. Vi har haft så mycket roligt ihop genom åren och jag är glad att han fick mig när han var ganska ung. Han var 23 år då så han har alltid känt så med, men det har nog inte bara med åldern att göra. Nu har han nyss fyllt 57 år och är verkligen ungdomlig i sitt sinne och det tror & hoppas jag att han alltid kommer att vara.

Älskar dig pappsi! Tack för att just DU är min pappa <3

 

Kram Malin