Hej på er!

En till som ska föreläsa på Hälsodagen är underbara Anna-Karin Lindh.

Anna-Karin är en kvinna som efter 13 år som bankchef valde att sadla om, och helt byta inriktning på sitt liv.
Numera inspirerar och coachar hon, på ett energifyllt och lekfullt sätt, till att våga välja det du drömmer om!

Hur vore det att få tillgång till enkla verktyg för att göra val bortom invanda mönster, förutfattade meningar och andras tyckande om hur du ska vara?

Tänk om du skulle våga leva lite mer som du gjorde när du var barn… Då du var helt säker på att du kunde och visste ALLT…utan att ha provat…lite grann ”störst, bäst och vackrast”!

För du är faktiskt den enda personen som vet allt om dig, även om du ibland tror att du inte vet…

Hur skulle det vara att ”ta bort” det som hindrar och begränsar dig från att vara allt du är och veta allt du vet?

Och börja ställa frågor som ger dig nya dörrar till fler möjligheter i ditt liv? Vad skulle du då välja?

Hur roligt liv skulle du då kunna skapa? Vad mer är möjligt?

”I hela mitt liv har jag gjort val utifrån andra människors åsikter och ”regler” om hur jag  skulle vara för att passa in, i hopp om att göra andra lyckliga…och att göra RÄTT. Spela en roll som jag egentligen inte ville ha, med en kostym som jag kände innerst inte passade mig!   Tack vare de fantastiska verktyg och processer som jag kom i kontakt med genom Access Consciousness, där jag också är certifierad kursledare och coach, har jag fått förändring i alla områden av mitt liv. Nu kan jag välja att skapa det liv jag vill ha…med MIG som utgångspunkt! Och jag kan välja att vara den jag är, och inspirera andra att förändra det som inte fungerar i ens liv. Hur blir det bättre än så?

Jag tycker själv att det ska bli så kul att lyssna på denna härliga, lekfulla och glada tjej/ kvinna som har vågat lyssna på sin inre röst och tagit ett modigt beslut att säga upp sig som bankchef och se vad som är möjligt när man man lyssnar på sig själv istället för på alla andra. Jag har även gått en kurs och nyligen fått behandling av Anna-Karin och jag kan ärligt säga att jag tycker alla borde göra en behandling hos henne :)
Efter min behandling för några veckor sedan bestämde jag mig för att boka henne som föreläsare till hälsodagen!

(Kontakta henne om ni är nyfikna på vad hon gör Anna-Karin Lindh 070-3458887)

Anna-Karin

malinsign[1]