Godkväll!

Den fjärde föreläsaren som kommer och inspirerar på mitt hälsoevent lördagen den 1:a Februari 2014 är ingen mindre än Tina Thörner.

Det ska bli såå himla kul att lyssna på henne tycker jag :) och alla som jag har pratat med som har varit på någon av hennes föreläsningar tycker att hon har levererat och varit jättebra!

Tina halvfigur kavja 5

Tina Thörner thorner_dans660
Ju hälsa – det innefattar mycket och jag kommer ju i första hand att prata om ”Den mentala hälsan”..

Under alla mina år inom motorsporten hade jag aldrig klarat av alla utmaningar och förändringsprocesser om jag inte fått kunskap i hur mina tankar och sinnen påverkar mitt resultat. Förståelsen av att välja bort att vara ”en slav under tankar” hjälper mig skapa mitt lyckliga liv och gör att jag kan ”zooma ut” och tänka om. Allt för att välja de tankar som får mig att växa istället för att vissna som människa.

För er som vill komma och lyssna på min verktygslåda när där gäller att skapa sin lyckliga vardag är välkomna den 1 februari ….. /Tina Thörner

malinsign[1]