dsc_0076Dagens jag. Inviger min nya grå tröja från Lager 157:)

 

Hej på er!

Vilken solig härlig höstdag vi har idag i Borlänge.

Jag tänkte på en sak i bilen idag och det är att jag är så himla tacksam över att jag träffar så många spännande och intressanta personer varje vecka.

Igår var jag till Stockholm hela dagen, jag och min underbara mentor Eva träffade bland annat en så
härlig kille. Lennart Paulsson heter han driver företaget P&P Meetings där han bla arrangerar olika former av event. Han var oerhört generös och delade med sig av massor av tips och idéer till mig.
Ni hittar Lennart här.
Jag tycker det är så kul att träffa på givmilda och ödmjuka personer som
delar med sig av sina erfarenheter.

dsc_0089Boktips!

På eventet med Annika R Malmberg så tipsade jag om den här boken. TÄNK RÄTT BLI FRAMGÅNGSRIK. Den är bara såå bra, har du inte läst den så gör det!

Såhär står det i boken: Människan tar efter de som du omger sig med i vänskap och harmoni. De tar efter deras vanor och deras tankestyrka.
När 2 eller flera människor arbetar tillsammans i harmoni mot ett gemensamt mål, blir de mottagliga genom gruppen för att utnyttja den outtömliga källa som den obegränsade intelligensen innebär. Det är den största källan till styrka och kraft. Det är den källa alla genier och alla stora ledare utnyttjar, oavsett om de vet det eller inte.

Som ni säkert också redan vet så blir vi ju alla väldigt påverkade av dem vi umgås med och det tänker jag väldigt mycket på. Ni vet ju hur det känns när man har hängt för mycket med människor som är negativa och bara klagar, jag blir i alla fall otroligt dränerad på energi.

Nu har jag sån tur att jag har en f a n t a s t i s k familj där alla stöttar varandra, vi kan bolla idéer, prata om mål & drömmar utan att vi dömer varandra utan istället inspirerar till att tänka större men jag vet att alla har inte det. Vissa har kanske inget stöd från någon i sin omgivning. Därför tänkte jag dra igång en Framgångsgrupp, den här gången är det bara för kvinnor.

framgang-kvinnor

Framgång betyder ju så olika för oss alla men tanken är att vi ska vara en liten grupp där vi kan stötta & hjälpa varandra.
Känner du att du befinner dig på en platå i livet och vill vidare men vet inte riktigt hur, kanske kan den här gruppen vara något för dig?

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar kring Framgångsgruppen.
(info@missdalarna.se 070-7178873)
Det ska bli såå himla kul, hoppas du också vill vara med! :)

Kram Malin