Tyra har låtit sin docka testa nya babyskyddet här hemma några gånger & det verkar funka klockrent. Dockan är alldeles tyst och nöjd ;-)

 

Hej på er! 

I måndags klev vi in i graviditetsvecka 37 och idag står det 24 dagar kvar i appen. Nu räknar vi verkligen ner här hemma allihopa. Tyra har börjat skriva en lista på vilket datum alla tror. Såhär ser listan ut än så länge:

Dennis (min bror) 27 Januari
Malin (jag) 28 Januari
Tyra 28 Januari
Tilja (Tyras kusin) 28 Januari
Tomas (min pappa) 28 Januari
Linnea (brorsans tjej) 31 Januari
M (min sambo) 3 Februari
Victor (min bror) 3 Februari
Uffe (Tyras pappa) 3 Februari
Micaela (min syster) 3 Februari

Tyra har frågat utan att de andra vet så det är många som har gissat på samma datum ändå. Vi är beräknade den 28:e Januari :-) Ni får också vara med om ni vill. Den eller dom som har rätt datum får en månads förbrukning av ett kosttillskott som heter Viva som jag säljer.

Viva:

✔️SÖMN – Viva bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning samt främjar en god sömn
✔️AVKOPPLING – Viva bidrar till att minska vardagsstress
✔️VÄLMÅENDE – Bidrar till ett positivt humör

Viva är ett naturligt kosttillskott som kan förbättra humöret och öka ditt allmänna välbefinnande på flera olika sätt. Viva hjälper dig att minska stress och bidrar till ett positivt humör genom att främja ett friskt och välfungerande nervsystem/hjärna och den normala psykologiska och mentala funktionen.

Produkten bidrar också till att minska trötthet och utmattning. Flera nyligen utförda kliniska provningar har bekräftat produktens effekt, som spänner från små förbättringar till livsförändrande resultat.

Dagens jag

Vecka 37

I morse var vi till barnmorskan och min mage ligger fortfarande precis på ”normalkurvan” (även om den känns väldigt stooor nu)

Det står att bebisen är ca 46 cm och väger ca 2,79 kg i början av veckan och 2,97 kg i slutet på veckan. Barnet förbereder sig på livet utanför livmodern – bland annat genom att suga på tummen. Sugreflexen är viktig så att barnet senare kan amma.

Det står att många kvinnor längtar efter att föda. Det börjar bli rejält tungt och jag kan bara hålla med! Det står även i appen att det kan vara bra att packa väskan som man ska ha med sig till förlossningen och vi har precis packat bebisgrejerna i alla fall. Ska ta och packa lite grejer till oss också någon dag framöver.


Vi köpte lite nappar här om dagen som vi kokade. Kommer ihåg att Tyra tog bara en sån där ”platt” napp när hon var bebis, hon ville inte ha en sån som har en rund suggrej utan spottade bara ut dom. Får se vad den här tjejen kommer vilja ha och om hon kommer ta nappen.

Vet att Tyras kusin Tilja vägrade napp länge och började istället suga på tummen, det är ju lite svårare att vänja dom av vid sen.

Nu har vi precis ätit potatis & purjolökssoppa här hemma med vitlökskrutonger. Jag ska åka på ett möte gällande Mamma-mage-träning efter graviditeten. Ha en fin kväll!

 

Kram Malin