Hej på er! Idag har det varit en riktigt bra dag med roliga möten med härliga personer. Har även varit på en himla rolig och tänkvärd föreläsning i Falun, men mer om den en annan dag. Nu tänkte jag att ni skulle få se några av bilderna från gravidfotograferingen som jag gjorde i tisdags.

Tidigt på morgonen i tisdags hade jag en tid bokad för att fixa mitt hår på Studio by Carolin. En jättegullig tjej som driver salongen heter Lisa Sthepanneie Ewenson gjorde mig fin.

Sen åkte vi iväg ut i skogen till ett ställe där vi skulle fota.

G R A V I D
FOTOGRAFERING

De underbara blommorna har otroligt duktiga Stina Kjellson som äger & driver Magasin Fiori i Borlänge Centrum arrangerat. Ni hittar Fioris instagram här


Jag är i graviditetsvecka 31.

De magiskt fina bilderna har fotografen Ulrika Lundholm Ericsson tagit.
Ni hittar hennes hemsida här.

Ullis har även tagit de här fina bilderna på mig.

JA, det var galet kallt ute och de låg lite snö alldeles bredvid mig där på backen. Men jag kan säga att det var sååå värt det. Känns fantastiskt roligt att ha tagit de här korten nu som gravid.

En sån här gravidfotografering borde alla gravida kosta på sig. Man känner ju sig inte supersnygg varje dag som gravid. Eller det gör då inte jag i alla fall.

Men tack vare er brudar som tog fram de bästa hos mig så kände jag mig jättefin. Vilket minne att ha kvar! Jag ska absolut göra en förstoring av något av korten. Tusen tack tjejer!

Några dagar innan vi skulle göra den här gravidfotograferingen gjorde jag en spraytan hos min brors gulliga sambo Linnea. Tycker färgen blev perfekt! Linnea (073-5635831) har ett erbjudande just nu där man får gå 2 st & betala 500 kr. Passa på! Perfekt att boka in nu inför jul när det är mycket firanden och man kanske inte vill vara likblek ;-)

Kram Malin