Idag gick vi in i graviditetsvecka 30. Vi började dagen med ett besök hos barnmorskan. Jag är verkligen glad att min sambo har ett ganska så fritt jobb, så att han kan vara med hos barnmorskan varje gång.

Det saknade jag förra gången. Tyras pappa hade inte alls samma möjlighet att vara med och även om det såklart går bra att åka dit själv så tycker jag att det är mysigt att vi åker båda två.

Magen växer som den ska och det såg bra ut. Den ligger precis på ”normalkurvan”.
Jag har ätit extra tillskott av järn senaste två månaderna och värdet hade blivit lite sämre så jag ska absolut fortsätta med järntillskott.

Jag har väldigt mycket sammandragningar känns det som, det hade jag inte när jag var gravid med Tyra. Det började för några veckor sedan när jag var ute och gick men nu får jag det många gånger varje dag bara jag går till bilen eller om jag är lite stressad. Idag har jag dock haft massa sammandragningar fast jag mest suttit still.

Gravidfotografering

Förra veckan träffade jag gulliga och duktiga fotografen Ulrika Lundholm Ericsson i Borlänge. Vi träffades för första gången för några veckor sedan på ett mingel för företagande kvinnor hos en gemensam vän. Ulrika är en sån där tjej som det bara klickar med, känns som man kan prata om vad som helst fast man inte egentligen känner varandra.

Ulrika är frilansfotograf som jobbar på uppdrag av både företag och privatpersoner. Vi bokade tid för att ta lite bilder på min gravidmage.

Det känns kul att ha gjort en gravidfotografering och roligt att ha lite fina bilder från tiden som gravid. Jag är jättenöjd & tycker bilderna blev så bra <3

Man känner ju sig inte supersnygg som gravid alla dagar direkt haha.. Otymplig, flåsig, stor och ganska klagande känner jag mig många dagar men det är kul att ha några fina bilder hihi ;-) 

Här hittar ni Ulrikas hemsida & hon finns även på instagram @ullesogonblick.

Kram Malin