Halloween-Häxa

Tyra är som mig, hon gillar att klä ut sig. Är det tema av något slag så är det lite skoj att passa på. Hon och M var runt och kikade för fullt förra helgen och de köpte till slut en skelett-häx-klänning, diadem, häxhatt med svart löshår och en svart & rosa kvast :-) (Och en ansiktsmask haha)

Tyra var sååå nöjd!


Min fina stora tjej!

Hon frågar lite då och då om hon kan få ha lite smink, ögonskugga, rouge eller läppstift. Jag brukar säga att hon får ha det om hon ska på kalas och så men i morse fick hon lite smink nu när det var halloweentema och disco i skolan. Ovant att se henne utan glasögon.

En ansiktsmask fick hon också ;-)

De hade varit en toppendag på skolan och Tyra var så nöjd. Jag & Tyras pappa byter egentligen på fredagar men han skulle bort ikväll så Tyris får sova hos oss en natt till. MYS!

Nu har vi ätit tacos här hemma och snart blir det Idol! Det har blivit lite tradition nu i ett antal veckor, glass och Idol i vår säng på fredagar. Jag som inte äter vitt socker brukar mixa frysta bär med lite grädde och en banan. Det blir ju nästan precis som glass det med :-)

Önskar er en superhärlig fredag.