Tacos

Heeej F R E D A G !

Idag har jag bland annat haft ett riktigt trevligt långt lunchmöte i Falun med Eva. Sen hämtade jag Tyra på förskolan tidigare idag och nu ligger vi i sängen och myser lite. Jag och M med varsin dator och Tyra kikar lite på youtubeklipp på min telefon. Snart ska vi åka och handla lite helgmat.

Vi har börjat byta dag på fredagar sedan några veckor. Det är såå mycket bättre att få en mysig helg ihop med Tyra direkt istället för måndagar som vi hade förut. Förra helgen när Tyra var här åt vi tacos, ikväll tänkte vi nog göra egna hamburgare :-) Det blir gott!

Det jag gillar bäst med tacos och som som jag alltid vill ha är köttfärs, hemmagjord guacamole och banan. Sen gärna allt annat också men det är viktigast.

I helgen tänkte jag att vi skulle boka Tyras kalas. Hon ville gärna vara på Leos Lekland så vi ska kolla upp det och boka. Sen har jag ett möte i Mora i morgon och så blir det Mellomys med marängswiss till kvällen. Nu ska vi vara lite rejäla och skriva en lista på det vi ska handla. Det är egentligen inte min grej, jag åker bara till affären och handlar lite spontant sådär haha, M är betydligt mer strukturerad ;)

Kram Malin