Hej hej!

I Januari i år gjorde jag den bästa investeringen i mig själv hittills, jag gjorde något som heter auratransformation. Sen jag gjorde den har jag blivit så mycket mer medveten om mig själv och vad jag vill. Jag kan inte längre ”gå emot mig själv” som jag ibland gjorde tidigare. Jag följer mitt hjärta på ett helt annat sätt och även om vissa val jag har gjort sedan i Januari har varit väldigt jobbiga så har jag ändå litat på vad mitt hjärta säger och det är jag såå tacksam för. Jag har kommit närmare mig själv och jag är väldigt stolt över att våga välja det som känns rätt för mig!

Här kommer en liten intervju med härliga Therese Uhr som är auraförmedlare och det var hos henne som jag gjorde min auratransformation. Kontakta henne om du vill veta mer eller har frågor och funderingar.

therse 1

Hur skulle du beskriva vad en auratransformation är?

En AT är en permanent och genomgripande utveckling av din aura och utstrålning, som ger många fördelar på det personliga området. En AT är en uppgradering som kan liknas vid att du byter din gamla mobiltelefon till den nyaste Smartphone-modellen med bästa prestandan. Du får tillgång till mera, på ett mycket snabbare och effektivare sätt.
En AT, som är en engångsbehandling, stärker genomslagskraften i din utstrålning och i ditt energifält. Det betyder att du faktiskt blir mera synlig, att du lättare kan behålla din personliga energi och bli mera handlingskraftig.

 
Vad kan man förvänta sig när man har gjort en AT?

Några av de effekter som man kan förvänta sig uppleva  är exempelvis en ökad intuition och djupare kontakt med sig själv, mera energi och kraft, en ökad ärlighet och känsla av ”att leva sin sanning” , starkare personlig integritet, och att kunna förstå dagens barn och ungdomar på ett djupare plan. En AT löser inte livets alla problem på 4 timmar, men den ger dig större kraft till att göra något åt dem!

 
Varför ville du bli auraförmedlare?

När jag märkte vilken positiv effekt jag fick i mitt liv, samt att kontakten med mina barn blev mycket djupare så kände jag det som mitt kall att hjälpa andra människor in i nya tidens energi. Jag önskar att så många som möjligt ska få tillgång till det jag har fått uppleva. Jag är så tacksam över mitt yrkesval, jag får ta del av så många människors utveckling till att hitta sig själva och kanske för första gången leva fullt ut.

Hur har ditt liv förändrats sen du gjorde din AT?

Jag skulle vilja säga att allt har förändrats till 100% bättre, min personliga utveckling har fått en ordentlig fart och mitt liv fungerar mycket bättre. Mycket bättre familjeliv, fått balans och harmoni pga att jag har mycket mer energi att ta tag i saker.

Så långt som jag kommit med mitt liv nu hade kanske tagit mig en hel livsstid att uppnå.

 

Gamla föreställningar och tankar om livet som hållit mig tillbaka har nu försvunnit och ersatts med positiv livsglädje. När jag gjorde min AT hade jag ingen anining om vad jag kunde förvänta mig, men jag kände det så instinktivt att det här ska jag göra och det är det här jag väntat på i hela mitt liv. Det var som att sista pusselbiten hamnade på plats. Idag lever jag, tillskillnad från förut då jag försökte överleva och kämpa mig fram en dag i taget.

 
Finns det några risker eller något negativt med att göra en AT?

Om du äter antidepressiv medicin el är drogberoende ska du inte göra en AT.

Är det någon gång det passar bättre i livet att göra en AT eller kan vem som helst göra den när som helst?

Alla personer födda före 1995 kan göra en AT oavsett  kön, yrke, förälder, icke förälder, andligt sökande eller inte kan med fördel göra en AT. Det viktigaste är att du känner dig redo för detta.

Fungerar det även om jag inte tror på det?
Ja, det gör det. Ordet energi kan vara svårt att förstå och kan kännas för många ”det som inte syns, finns inte” eller åtminstone känns långt borta från att vara troligt eller ens möjligt. Men många fysiskt inriktade människor, de som gärna vill ha konkreta förklaringar på livet, är numera intresserade av en uppgradering (AuraTransformation). När den fysiska kroppen börjar bli påverkad så reagerar även den skeptiska och öppnar sina sinnen för vad som kan vara möjligt.

Therese Uhr
Auraförmedlare & Vägledare i Personlig Utveckling
073-96 48 907
info@thereseuhr.com

therese

therse uhr

malinsign[1]