Nytt läppstift

Tjingeling Tisdag!

Här om dagen var mammsi & pappsi här och hälsade på, fikade lite & så fixade vi ett nytt kundabonnemang till pappa. Jag jobbar med en hälsoprodukt som både mamma och pappa är kund på och nu kunde jag fixa så att det blev lite billigare :-)

Fick så fina tulpaner och man blir ju så glad av färska blommor, inte sant!?

Samma dag som mamma & pappa var här bokade de resa till Grekland. I slutet av April åker mamma, pappa, syrran, Tilja och Tyra på semester en vecka. Tyra tycker det ska bli såå kul och ser verkligen fram emot resan.

Jag ska iväg på utbildning i Stockholm med hälsoföretaget som jag jobbar och ska alltså inte följa med till Grekland. Blir spännande för Tyris att åka själv med mommo & moffa och jag ser oerhört mycket fram emot eventet som jag ska på.

När vi flyttade nu i mitten på Januari så hittade jag ett läppstift som var nytt men som jag inte använt. Gillar det verkligen! Här om dagen frågade Tyra om inte hon fick låna lite lip av mig. Jamen såklart sa jag och tänkte inte mer på det. Trodde hon hittat något lip i någon väska eller låda, insåg sen att det var mitt nya läppstift hon hade lånat. Haha, det är inte så nytt och fräscht längre ;-)

Vi är verkligen nöjd med skohyllan som vi köpte till hallen. Den sväljer en hel del. Så man slipper ha så mycket framme.

Kram Malin