Älskar de här byxorna som jag köpte inför mitt event med Per Holknekt i Februari, har använt de hur mycket som helst :-)

H E L G !

Tjingeling på er denna lördag. Har ni det bra? Själv kom jag hem för en stund sedan. Har varit på utbildning sedan tio i morse. Jag har träffat massa härliga kollegor och fått mer inspiration.

Alldeles nyss släppte mamma och pappa av Tyra & Tilja, de har varit och åkt skidor i Romme Alpin under tiden jag var på utbildning. Nu kom Troja också (som vi bodde granne med förut) så nu blir det full fart här hemma.


Klippte av håret ytterligare ett antal centimeter för någon vecka sedan och så lite ljusa slingor. Är såå nöjd med håret nu :-)

Jag sitter vid köket och bloggar, M gör middag och det luktar så himla gott alltså. Vi ska äta helstekt fläskkarré och det ska bli riktigt smarrigt. Den har stått i ugnen i fem timmar och köttet blir sådär mört när det är klart och delar sig ni vet.

Till efterrätt blir det morotskaka och det ska också bli smaskens. Önskar er en härlig kväll!

Kram Malin