Hej på er denna luciaafton! Den här veckan är Tyra hos sin pappa men jag frågade om vi inte kunde få låna henne i några timmar. Nu går Tyra i förskoleklass (året innan man börjar 1:an) och det var första året sen hon började förskolan (dagis) som det inte var något luciafirande nu på kvällen.

Vi bestämde oss för att klä ut oss och åka till min farmor (93 år) & lussa för henne. För bara några veckor sedan flyttade farmor till ett jättemysigt äldreboende så vi tänkte att det vore kul att åka dit och överraska med lite luciatåg. Jag hade dock inte detta på mig, klänningen kändes lite väl kort haha så det fick bli bilder hit till bloggen bara ;-)

Däremot hade jag en röd klänning och tomteluva, Tyra var pepparkaka och min mamma var lucia. M var också med och han fick också vara tomte. Vi hade med oss lussebullar, pepparkakor och kaffe & det var verkligen uppskattat. Lilla farmor blev så glad.

Lucia

Här är i alla fall jag som lucia 2017 i vecka 34 :-)

Klicka HÄR för att se hur jag såg ut förra året som lucia.

Hoppas ni har haft en riktigt mysig lucia! Nu ska vi dricka té och äta äggsmörgås här hemma. Igår såg vi klart på serien Stranger Things, säsong 2. Vi har även sett alla säsonger av House of cards nu, få se vilken serie vi ska börja med ikväll.

 

Kram Malin

 

 

Kram Malin