DSC_0011 (1)

Tjingeling Måndag!!

Tjohoo, vad härligt med ny vecka. Jag är superpeppad:)
Har börjat denna måndag med flera riktigt bra möten, känns som en kanonstart!

DSC_0003 (1)

Vi har haft en mysig helg, bland annat så har vi plockat blåbär, hallon och svamp. Tyra tyckte också att det var riktigt kul men på slutet var hon allt lite trött i benen. Hon är inte direkt van, varken mamma eller pappa är några skogsmullar egentligen hihi..

DSC_0006 (1)

Vi stekte kantarellerna i mycket smör.

macka

Som vi sedan la på smörgåsar, alltså det är ju bara för gott!! Mmm, mums:)

51119_InsideOut_12x12_Cal-2016 02-14.indd

Sen har vi också sett på Insidan Ut i helgen. Jag är inte så förtjust i tecknade barnfilmer men den här var riktigt b r a faktiskt!

DSC_0014 (2)

Och så har vi ätit hemmagjort blåbärspaj med vaniljsås. SÅ gott!

Annars har vi haft tacomys, tränat, badat bubbelpool och handlat mat. Ungefär så har våran helg sett ut. Känns som att jag har laddat batterierna och är redo för en ny rolig vecka:)

kjol2

Så här ser jag ut idag. Inviger min nya gröna kjol:)

kjol

Gillar den gröna färgen!

kjol1

Hade en diskussion om inställning i helgen, oftast handlar det inte om hur man har det utan hur man tar det. Jag försöker hela tiden välja att se saker som bra och positiva.

Fick en fråga om hur jag orkar vara så glad och positiv hela tiden och det kan jag dela med mig även till er. Jag väljer att hela tiden försöka vara glad och positiv. Självklart har jag dåliga dagar, det är massa strul med allt möjligt och jag är förbannad och på dåligt humör. Men jag vill vara glad och positiv så därför tränar jag på det så ofta som möjligt och ni vet ju hur det brukar vara med sånt som man tränar på. Man blir ju rätt bra på det, tillslut;)

S Å jag tänkte utmana er som läser bloggen. Ska vi inte försöka vara så glada och positiva som det bara går den här veckan? Lite extra liksom:) Vad tror ni om det? Jag vet inte hur det är med er men jag går liksom igång på utmaningar. Det här känns kul! Och jag kan skriva lite inlägg och påminna er och peppa lite också om det behövs hehe..

Nu ser jag fram emot en riktigt rolig vecka!

Kram Malin