DSC_0012Helgkaffe, tidningar och bloggar..:)

dsc_0103Jag i min nya vita jacka tidigare i veckan

Hej på er!

Hoppas ni också mår bra denna Oktoberlördag :)

Just nu sitter jag inne hos grannen och bloggar, läser tidningar & dricker lite kaffe, inne hos mig är det tre härliga killar som jobbar för fullt. Dem river upp de mörka dalafloda golvet och så ska det läggas ett ljusare fint trägolv i stället. Tyras rum är redan klart och det blev såå bra! Vi har golvvärme i lill-stugan men den vill inte tränga igenom så bra. Så nu blir det förhoppningsvis både varmare och snyggare:)

malinJag älskar min nya fina varma vita jacka som jag har fått av min gulliga mamma <3

Förra helgen var jag till Stockholm, jag och 2500 kollegor var på firmafest, med galamiddag, dans och fest. Plus massa föreläsningar och utbildning. S Å Å kul!

Helgen före det var vi till Göteborg, vi åkte tidigt på fredag morgon och kom hem söndag kväll. Hade bland annat ett möte och hälsade på på huvudkontoret.
Så det känns skönt att vara hemma den här helgen.

Men ikväll har jag bokat bord på Blackstone i Falun, jag har inte varit till den restaurangen än. Varje gång vi har tänkt att äta ute någonstans så har vi kommit på det försent och då har det varit fullbokat men ikväll så ska vi testa. Har bara hört massa bra om den restaurangen:)sushiIgår blev det sushi, rödvin och några avsnitt av en ny serie som vi har börjat kika på
och sen somnade vi i soffan haha.. 

 Jag jobbar med lite olika delar i mitt företag, en del är att arrangera event. Jag har bokat Per Holknekt (grundaren av klädföretaget Odd Molly) som föreläsare och han kommer till Galaxen den 9/2 nästa år och det är en hel del som ska göras innan det eventet. Dels så lär jag kika på olika sätt att kunna marknadsföra eventet. Jag har genom åren testat att annonsera i massa olika tidningar, både små annonser och även helsidor, jag har testat tv4 reklam, radio, gjort en egen tidning och skickat ut, annonser på Facebook, utskick via mail, affischer, A5 lappar i brevlådor, delat ut reklam i butiker, lappat bilar, köpt annonser på hemsidor mm..

perReklam är ofta lite knepigt, som kund vill man ju såklart ha så mycket som möjligt för pengarna. Jag har själv jobbat som säljare för gratistidningarna Nolltvå och Metro i flera år, jag har även sålt annonser på olika hemsidor och på min egen blogg. Jag har sålt annonser i specialtidningar som fotbollslaget Dalkurd tagit fram och nu senast i Augusti kom det ut en Poker Runn tidning i samband med Runndagarna som jag var med och sålde annonser i. Så jag har lärt mig en del och har lite erfarenhet men det är ändå svårt att välja vart man ska synas.

Igår var jag på ett möte gällande bussreklam. Har ni sett att olika företag annonserar på bussarna? Man kan annonsera i bussen, på sidorna och så kan man ha hela baksidan av bussen. Det är den platsen jag är lite sugen på. Vad tror ni om bussreklam?

Har ni något annat tips på vad jag skulle kunna göra för att marknadsföra föreläsningen med Per Holknekt :)??

Nu lär jag och åka och köpa lite thaimat till grabbarna!
Önskar er en härlig lördag:)

Kram Malin