Åh vad härligt det har varit med sol! Både igår & idag. Man eller jag blir på lite extra bra humör då :-)

Säter!

Igår var jag på några roliga möten i Säter, jag har inte varit där så himla mycket ändå. Visst ett antal gånger i Säterdalen med Tyra, lite bodypump på Må Bättre, några restaurang och fikabesök & lite möten. Men inte så mycket mer än det.

Jag tycker det är himla mysigt i Säter och det är ju så nära Borlänge så jag får nog ta och åka dit lite oftare.


Här är alltså gårdagens jag i Säter, med kulan i vädret.

Vet att vissa jag känner som har varit gravida tycker det är himla jobbigt och drygt när man tar på deras gravidmagar. Så känner inte jag! Jag blir bara glad och liksom nästan lite stolt över kulan haha ;-)

När jag var gravid med Tyra så ägde jag & syrran ett café, då kom främlingar fram varje dag och tog på magen, men äh jag brydde mig inte speciellt mycket då heller.


Passade på att njuta lite i solen mot en husvägg, såå skönt!

Som jag skrev här om dagen så är jag nu i vecka 26. Kommer ihåg att jag tyckte Tyra sparkade mycket i magen men jag kommer inte ihåg att det var så här m y c k e t. Den här lilla bebistjejen är bra vild alltså.

Nu är det hockey här hemma igen, tänkte passa på att ta ett bad & lyssna på en pod för såå kul tycker jag inte det är med hockey ;-)

 

(Ps. Hurra för min älsklings pappa som fyller år idag!! Vi ringde & sjöng för honom för en stund sedan, han har varit borta hela dagen så vi ska fira honom en annan dag.)