Min lilla goa påskkäring

PÅSK 2017!

Har ni haft en härlig påsk? Det har vi! På skärtorsdagen fick alla barn som ville klä ut sig göra det på Tyras förskola. Hon ville vara påskkäring i år, förra året var hon påskkatt :)

På eftermiddagen ville Tyra att jag också skulle vara påskkäring så hon fick sminka mig :-)

Vi har tagit det ganska lugnt hela påsken, sett massa serier, ätit påskgodis och myst! Och letat ägg på tomten såklart. Minsann hade en snäll påskhare hittat hem till vårt nya boende. Tyra fick ett stort ägg med såpbubblor, en tidning, lite doktorsgrejer (påskharen hade koll på att Tyra och hennes lill kusse älskar att leka doktor) och så ett litet ägg i det stora med lite smågodis.

”Ta ett kort när jag gör ett hjärta mamma” <3

På påskafton var vi bjudna till mamma och pappa på påskmat, vi tog Tyra i vagnen och gick en promenad dit. Älskar att komma hem till mina föräldrar för dem fixar jämt såå mysigt. Direkt när man kommer innanför dörren så får man alltid massa kramar, glädje och bubbel hihi.. Jag gillar när man snabbt får något i handen ;-) Det känns liksom så trevligt och välkomnande. Barnen fick påskgul apelsinjuice och vi andra trevligt bubbel.

Sen får man alltid så god mat också. Extra plus är att mamma är så noga med råvaror. Det är oftast ekologiskt och gärna även närodlat. Som det goda brödet som mamma hade köpt här i närheten mmm, så gott. Och all god påskmat, det var såå gott alltså.

Sen hade mammsingen bakat en världsgod chokladtårta till efterrätt, mums!!

Förutom god mat och dryck så bjöds det på lite underhållning av små tjejerna. Tyra & Tilja rotade runt i garderoberna och klädde på sig det ena efter andra som det kom ut och mannekängade i. Gullrumporna.Skutt iväg till blåkulla, aka dagis.

 

Har även hunnit med en brunch hos min kusin och ett coachsamtal hos min syster samt lite jobb under påskhelgen. Men den har ändå känts lång och slapp. Nu är jag redo för massa roliga möten!

 

Kram på er