Samarbete med Skapamer

Hej på er! Igår när Tyra slutat skolan bestämde vi oss för att pyssla lite. Jag tänkte att de kan vara bra om hon får lite egentid med mig nu när hon har en lillasyster som kräver mycket uppmärksamhet.

Hon fick nyligen de här ”tittskåpet” ovan av hennes mormor så de tänkte jag vi kunde piffa till lite med en ny färg på själva ramen.

Sprayfärg

Jag beställde en sprayfärg tidigare i veckan från Skapamer. Det var snabb leverans och den kom på bara en dag. Jag trodde att jag hade beställt en laxrosa färg men jag hade tydligen valt färgen sushi. Så den var mer orange men vi körde på den ändå.

Tyra var pysselsugen så vi körde igång direkt.

Vi gick ner i källaren och sprayade. Tyra var jätteduktig! Hon sprayade ramen först och färgen torkade jättesnabbt. Sen la vi den upp och ner och hon sprayade alla sidor.

Klart! Färgen täckte riktigt bra. Hade ju tänkt att den skulle bli rosa egentligen men de funkade med orange också. Färgen är matt vilket jag gillar. Roligare än innan!

Vi ställde tittskåpet på en vit hylla på Tyras rum, bredvid nya lilla söta ”tandburken” som hon ska lägga alla tänder hon tappar i.

Nästa vecka är det ju alla hjärtans dag. Tyra passade på att göra två vykort. Här sprayar hon ett hjärta på korten.

Vi tog fram lite kritor, pennor, glitter och sånt.

Hon ville göra ett kort till sin pappa & ett till mormor och morfar.

Så här blev Tyras alla <3 dag kort :-)

 

Här hemma har vi precis ätit en supergod ostbricka. Det var ju ett tag sedan (9 månader sen ;)! Åh vad himla gott det var med salami, kex och ostar. Mums! Nu ska vi se på hockey och sen blir det mello och lördagsgodis. Önskar er en härlig lördagkväll!

 

Kram Malin