Hej på er! Hoppas ni har haft en skön helg :-) Det har vi! Fullt upp med bebis och OS haha.. Kollar ni också? Här hemma kikar vi mest på hockey. Helt otroligt men till och med jag tycker att det är kul nu faktiskt! Det går ju så snabbt och händer mycket.

Vi har även haft besök av en annan liten nyfödd och hans föräldrar i helgen, jag har klippt en kompis, vi har ätit god mat & jag har somnat i soffan till både Talang och Melodifestivalen vid halv nio haha! Har så himla svårt att sova på dagen (även om jag verkligen skulle behöva) så jag är helt slut på kvällen.

Såhär piffig var jag i onsdags på alla hjärtans dag. Ny svart kjol och nyslingad i håret! Idag ser jag dock inte ut så. Som de flesta andra dagar går jag runt i mys eller träningskläder här hemma (och när jag åker någonstans haha) därav lite extra kul att klä på sig vanliga kläder :-)

Fina Tyra <3

O’Learys

Vi var på barnvänliga O’learys och åt middag på alla hjärtans dag. Hamburgare med pommes valde vi allihopa och de var jättegott!

Vera är än så länge inte så mycket för att sova längre stunder. När hon ligger i vagnen ska det helst röra sig lite hela tiden, annars vaknar hon efter tio minuter. Under tiden jag har skrivit det här blogginlägget har jag hela tiden en fot på vagnen och drar henne fram och tillbaka ;-)

Men hon skötte sig alldeles utmärkt på O’learys! Hon sov hela tiden i babyskyddet, tills det var dags för efterrätt, då vaknade hon. Jag och M åt en pecanpaj med glass och kolasås som var riktigt mumsig och Tyra tog en milkshake som hon tyckte var såå god.

Idag blir det tacopaj, den står i ugnen nu och det luktar riktigt gott i köket. Sen ska jag åka och köpa en bärsele till Vera. Hon vill gärna bli buren så jag hoppas det funkar med bärselen!

 

Kram Malin