Samarbete med Kila Möbler

Vi funderar på en ny soffa, eventuellt en blå

Dags att göra om i
Vardagsrummet!

I mitten av Januari i år flyttade vi in i vår lägenhet och sedan dess har vi köpt en hel del nytt. Vi behövde de mesta då vi bodde så trångt innan och möblerna som vi hade tyckte vi inte passade in här.

Vi bor i ett tvåfamiljs hus och de är en fyra på nästan hundra kvadrat. Det känns mer som att vi bor i hus än lägenhet då vi bor längst ner, har gräsmatta, äppelträd & uteplats.

Hittills har vi väl i princip gjort klart i köket, Tyras rum, sovrummet och bebisens rum. Även hallen och uteplatsen med möbler och grill. Nu är det dags för vardagsrummet.

 

 


Inspiration från Kila Möbler.

Först var vi inne på en ljusgrå soffa men nu har vi tänkt om. Vi har vita väggar och så köpte vi ett vitt matrumsbord (vitbetsade ekben) med grå stolar till och jag tror de kanske blir lite väl tråkigt med en ljusgrå soffa. Så nu är vi mer inne på någon i färg. En mer blå eller blågrå soffa kanske. Vi ska även köpa ett bord att ha vid soffan, nya kuddar, någon pläd, en matta och tavlor har vi tänkt.

Sen behöver vi nog någon läslampa också, än så länge har det varit rätt ljust därinne ändå men nu börjar det bli himla mörkt på kvällarna så det kan nog vara bra med en lampa. Den här lampan ovan tyckte jag var snygg, finns här.

Jag älskar att läsa böcker men har faktiskt kommit av mig lite, har mer och mer lyssnat på ljudböcker medan jag tagit promenader under våren & sommaren. Tror dock att jag kommer läsa mer böcker nu under vintern och speciellt när jag ska vara mammaledig.

 

Önskar er en härlig tisdagskväll!