Tjingeling Torsdag!

Idag är jag lite pömsig faktiskt, då jag inte kunde sluta kolla på Orange is the new black igår.
Här om dagen så kom jag på en film som jag ville se så jag blev medlem på Netflix men så fanns inte den där filmen som jag skulle se där haha typiskt! Men så såg jag en annons eller liknande med Orange is the new black och tänkte att jag kan ju kolla lite snabbt vad det handlar om för jag hade noll koll på den serien. Jag har ingen tv så jag följer i stort sett inga serier men jag fastnade direkt för den här och nu kan jag inte sluta kolla. Inte bra, inte bra!

Jag tänkte ju att jag skulle börja köra lite mer videoklipp men sa till min lillebror när vi hade möte att jag vet ju inte vad jag ska filma.. Då säger Victor något såå himla bra tycker jag. Vaknar du upp på morgonen och inte vet vad du ska säga? Ööh nej..? Just det, du måste ju träna!
Jamen just det, precis som med allt annat som man vill bli bra på så måste man ju träna.. Så nu kör vi. Idag får ni se när jag gör smoothie:)

Ja nog är det skämskudden som åker fram när man ser och hör sig själv;) Annars är det här nog väldigt typiskt mig, det ska gå ganska fort, det blir lite slarvigt när jag häller upp men det tar man ju bort inför en bloggbild haha..

smoothie7 smoothie8

malinsign