Webbutbildningar

Hej på er! Som jag skrev i förra inlägget här på bloggen så jobbar jag & min bror Victor just nu med ett väldigt spännande projekt tillsammans. Brorsan bor och jobbar i Thailand men det funkar ju hur bra som helst tack vare wifi och Facebook. Det är ju så himla smidigt att kunna prata över FaceTime :-)

Man kan väl säga att brorsan jobbar som en digital nomad, dvs han kan jobba varifrån som helst i världen. Så länge han har dator och internet så spelar det ingen roll om han sitter i Thailand, New York eller i Borlänge. Han jobbar bla med programmering och design. Han gör alltså hemsidor, loggor, appar och sånt. Vi håller tillsammans på att utveckla en plattform/ portal på nätet där vi kommer ha massor av olika webbkurser/ utbildningar.

Det kan vara en kurs/ utbildning i princip vad som helst.

  • Hur du gör en enkel hemsida
  • Hur du lägger en fest makeup
  • Lär dig meditera
  • Hur du tjänar pengar på sociala medier
  • Stärker din självkänsla & ökar ditt självförtroende
  • Tar fina bilder/ Fotograferar
  • Personlig utveckling

Ett perfekt sätt att kunna lära sig något nytt hemma i soffan vid sin dator eller telefon. Kurserna/ utbildningarna kommer vara både i text & videoformat.

Även ett perfekt sätt för dig som vill göra en kurs/ utbildning och kunna lära andra något som du redan kan. Det här är ju ett väldigt bra alternativ för dig som är intresserad av att tjäna pengar passivt. Du gör jobbet en gång (när du gör själva materialet till kursen) och får betalt varje gång den säljs :-)


Idag går jag & kulan in i vecka 22

SÅ! Vilka känner jag som känner någon, som känner någon som skulle vilja sälja en webbutbildning? Kontakta mig på info@missdalarna.se eller slå en pling 070-7178873 så berättar jag mer :-)

Kram Malin