Heeej finisar!

Hoppas ni har haft en riktigt härlig fredag. För mindre än en timme sen åkte Linda & hennes barn Fanny och Nova hem, kul för mig att hinna prata med Linda och kul för barnen att leka ihop. Vi drack té och åt äggsmörgåsar + fruktsallad med grädde, mums!

Idag fick jag lite hjälp av syrran att filma nere på gymmet, jag körde ett antal övningar och tänkte lägga upp en övning om dagen här på bloggen.

Weeej, jag lyckades tillslut få upp den här videon på youtube, så nu har jag tagit bort klippen som jag la upp för någon timme sedan, det här blev ju mycket bättre:)

Jag tränar på Må Bättre i Borlänge Centrum. Det hördes inte så jättebra vad jag sa när jag värmde upp, det var så mycket folk runt i kring så jag ville inte prata för högt men jag brukar i alla fall börja med en kort uppvärmning innan jag kör igång med maskinerna. Brukar bara ta 5 minuter innan jag känner mig varm, ibland tar jag det lite lugnare och då tar det ca 10 minuter.

Själva övningen som jag visar tycker jag är rolig och som jag säger i klippet, jag är absolut inte något ”gymproffs” men jag tänkte ändå att det kan vara kul att visa vilka övningar som jag brukar köra och kanske kan jag inspirera med någon övning. Jag tycker själv att det är kul att få lite tips på nya övningar. (Jag kör nästan alltid 10 x 3)

lip
Det här braiga lipet har jag haft idag och det kan köpas av den här gulliga tjejen.

fredagmalin

Dagens jag, älskar kjolen som jag köpte i helgen.

Tyra gick själv och la sig när Nova och Fanny åkte hem och nu har jag diskat undan och plockat lite. Det händer nästan aldrig att Tyra vill lägga sig så hon måste ha varit trött! Nu tänkte jag ta och lägga mig och slappa lite i soffan och bara surfa runt en stund, åh vad skönt!

missdalarnasign