Hello sweeties!

Hoppas ni har haft en fin dag. Tyra har inte orkat med speciellt mycket idag så hon kommer bli hemma i morgon med. Lite svårt för mig att vara hemma som egen företagare men det är bara att boka av möten och ta hand om min lilla älskling <3

Tänkte kolla med er som läser bloggen och som bor häromkring, jag skulle behöva få tag i en till kamera till fredagens filminspelning. Vi har en proffskamera och en till vanlig kamera men skulle behöva ytterligare en. Finns det möjligtvis någon snäll bloggläsae som kan låna ut en filmkamera till mig till på fredag när vi ska spela in med Tina Thörner och Annika R Malmberg? (Jag behöver en som kamera i full HD, säger man så?:) Vore super-duper-snällt-alltså!!!! Hör av dig till mig i så fall Malin 070-717 88 73 info@missdalarna.se

film

malinsign