Om Missdalarna

Företaget MissDalarna drivs av mig, Malin Blomberg. Jag startade detta 2008 och har nu tre olika typer av verksamheter.
  • Event – Jag arrangerar olika former av event. Både större inspirationsföreläsningar med föreläsare som Kristin Kaspersen, Tina Thörner, Laila Bagge och Annika R Malmberg. Nästa stora arrangemang blir den 9/2-2017, då har jag bokat Per Holknekt som är grundaren av klädföretaget Odd Molly som föreläsare. Vill du komma? Köp din biljett här.
    Jag arrangerar även mindre event som Hjärngalan och även flera inom kost & träning.
  • Personlig Utveckling – Detta är något jag brinner för och hela tiden jobbar med. Nu har jag startat upp ett nytt spännande koncept,  ”Framgångsgruppen för kvinnor”. Där alla söker gemenskap med andra drivna kvinnor som vill lite mer eller något annat. Vi har alla börjat en inre resa och vill utmana och utveckla oss själva. Vill du vara med i nästa grupp? Maila mig, info@missdalarna.se
  • Hälsa – Jag jobbar med förebyggande friskvård. Du får alltid betala ett pris, antingen för friskvård eller sjukvård. Jag tar bland annat blodprover och analyserar fettsyror. Vad har du för balans mellan omega 6 och omega 3? Jag själv hade 12 andelar i kroppen med omega 6, som startar upp inflammation och 1 andel omega 3 som dämpar inflammation. Vårt DNA är skapt för att ha en 1:1 balans, vill du veta mer? Kontakta mig på telefon: 070-7178873 eller mail: info@missdalarna.se för kostnadsfri information.
Här på bloggen får ni följa med mig i livet som företagare, jag delar med mig av min vardag med funderingar kring livet. Mycket tips på allt från inspirerande böcker till smoothierecept.